Slide Three

Hypnose dieet

HYPNOSE DIEET is uniek en nieuw in Nederland

Slide Three

Hypnose dieet

HYPNOSE DIEET is uniek en nieuw in Nederland

previous arrow
next arrow

EINDELIJK en UNIEK in Nederland: Blijvend op uw streefgewicht zonder er ook maar IETS voor te doen! Geen dieten, geen hulpmiddelen, geen moeite!
U mag zelfs alles eten.

Normaal gesproken vecht u constant op bewust niveau om op uw gewenste gewicht te komen. Uiteraard om de meest uiteenlopende redenen, maar meestal de gezondheid en om er goed uit te zien. Om af te vallen zijn er vele (en dure) mogelijkheden. Van pillen tot shakes, van gewichten tot sportschool, van aerobics tot zumba, afslankstudio’s, dieten … en ga zo maar door. En dit werkt ook vaak! Maar er is een probleem: zodra je hiermee stopt, zal het oude gewicht weer terugkomen.


HYPNOSE DIEET

HYPNOSE DIEET is uniek en nieuw in Nederland, maar sterk beproefd en uiterst effectief programma. Dit is niet zomaar weer zo’n afslank-programma wat uiteindelijk weer geen resultaten biedt.

Nee, zeker niet. Al is de techniek al enige tijd uitgevonden (in de USA), is het zwaar onderdrukt en daarmee vrijwel onbekend gebleven.

Immers blijvend afvallen is niet meer interessant voor de afslank-industrie, niet? Onze ervaringen, na het overnemen van deze fantastische techniek uit de USA zijn overweldigend. Het enigste wat wij willen weten is uw huidige gewicht en uw doel (streef-) gewicht. Dat is alles. Vervolgens gaan we samen te werk, gaat u snel in een hypnose en staat uw onderbewustzijn open voor veranderingen. Uw onderbewustzijn wordt nu overtuigd van het feit dat het nieuwe doel (streef-) gewicht nu altijd automatisch en helemaal vanzelf gerealiseerd moet worden. Zo snel, effectief en veilig mogelijk. U hoeft er dus helemaal niets voor te doen: al eet u overmatig tussendoor, een vreetbui, een terugslag, wat-dan-ook: uw onderbewustzijn blijft u ten alle tijden vanzelf naar uw streefgewicht toe brengen.
Dat is mooi, niet?

Na een aantal paniek aanvallen in de auto toch besloten een afspraak te maken bij Silvia en al na 1 afspraak merkte ik duidelijk verschil ik was veel rustiger en meer ontspannen heb daarna ook geen paniek aanval meer gehad het is zeker een aanrader omdat je in korte tijd zoveel resultaat kan bereiken

Ik maakte kennis met hypnose therapie omdat ik van nature nieuwsgierig ben naar behandelmethode buiten de reguliere therapieen. En, wat heb je te verliezen. Het doet geen pijn, je ontspant, je blijft je eigen baas en last but not least je wilt toch van je probleem af.

De keuze tussen jarenlange therapie bij de psycholoog of een enkele/ paar sessies hypnotherapie was voor mij de keuze snel gemaakt.

Met hulp van de hypnose-sessies van Silvia, kan ik nu gezonde keuzes maken met betrekking tot wat ik eet. Mijn trek in zoetigheid en chips is sinds de sessies te verwaarlozen en ik ben in een tijd van 13 weken 11 kilo’s kwijt. Ik voel me hier erg goed bij en verheug me op de komende tijd, waarin ik nog meer kilo’s ga verliezen.

Dank je wel, Silvia.

Volg mij ook op: