Slide Three – copy – copy

Recensies

Slide Three – copy – copy

Recensies

previous arrow
next arrow
5/5

Na een aantal paniek aanvallen in de auto toch besloten een afspraak te maken bij Silvia en al na 1 afspraak merkte ik duidelijk verschil ik was veel rustiger en meer ontspannen heb daarna ook geen paniek aanval meer gehad het is zeker een aanrader omdat je in korte tijd zoveel resultaat kan bereiken

Ik maakte kennis met hypnose therapie omdat ik van nature nieuwsgierig ben naar behandelmethode buiten de reguliere therapieen. 

En , wat heb je te verliezen. Het doet geen pijn, je ontspant, je blijft je eigen baas en last but not least je wilt toch van je probleem af.

De keuze tussen jarenlange therapie bij de psycholoog of een enkele/ paar sessies hypnotherapie was voor mij de keuze snel gemaakt.

Een enkele sessie bleek al een wereld van verschil te maken, belemmerende patronen binnen mijn leven veranderde in een behandeling mijn leven. 

Zonder moeite of pijn, juist ontspannen en verwonderd. Ik blijf me verbazen over de jarenlange strijd die mensen voeren van afvallen tot stoppen met roken tot angst overwinnen tot het verwerken van traumatische ervaringen 

en alles wat daar tussen zit als je ook kunt kiezen voor een enkele tot een paar ontspannen sessies bij Silvia.  

Ik gun deze vorm van hulp aan  iedereen vanuit de grond van mijn hart.

Ik kwam bij Silvia terecht toen ik aan het vechten was met mn Burn out. Lichamelijk voelde ik me wel goed maar de piekergedachte`s vraten elke dag hele hopen energie weer bij me weg.

Het was tijd voor verandering. Ik had vele vormen van therapie reeds geprobeerd maar met veel kwam ik niet verder. Ik kwam bij Silvia binnen en voelde me op, leeg en nergens zin in. De energie ontbrak gewoon en elke keer schoot ik weer in de vlucht modus als ik weer richting het werk moest of alleen al de gedachte erbij kwamen de negatieve emoties weer bovendrijven.

Ik ging er naar buiten als een ander en herboren mens, vol energie! Alle negatieve emotie liet ik gaan, alles kwam er uit  en een paar dagen laten voelde ik me weer zo goed als de oude!

Na mn 2e sessie ben ik weer aan het werk gegaan, wat eerst bij de gedachte al uitliep op negatieve gedachtes en huilbuien!

Nu ben ik weer alles langzaam op aan het bouwen zonder dat negatieve gedachtes mij tegen houden, aangezien ik ze nu veel beter weet te handelen!

Ik heb een super ervaring bij Silvia mogen ervaren en zou iedereen die hypnose therapie overweegt, deze ook bij Silvia te doen!

Met hulp van de hypnose-sessies van Silvia, kan ik nu gezonde keuzes maken met betrekking tot wat ik eet. Mijn trek in zoetigheid en chips is sinds de sessies te verwaarlozen en ik ben in een tijd van 13 weken 11 kilo’s kwijt. Ik voel me hier erg goed bij en verheug me op de komende tijd, waarin ik nog meer kilo’s ga verliezen.

Dank je wel, Silvia.

Het lukte me na een burn-out niet om volledig van de medicijnen af te komen, net het laatste stapje om volledig te stoppen, was me al een aantal keren niet gelukt. Maar nu wel!

Wat een geweldige ervaring was deze hypnose sessie van Silvia, na reeds één sessie ging ik naar huis met eindelijk rust in mijn hoofd. Daarvoor was ik altijd erg druk met alles wat geweest was, wat ik gezegd had, alles wat ik aan het doen was en alles wat ik nog moest doen. Dit bleef altijd continue door mijn hoofd ‘malen’. Al na één sessie was dit weg, wat een verademing zeg. Ik weet alles nog steeds, maar het is niet meer zo’n issue. Ik denk ergens aan en even later is het weer ‘weg’ uit mijn gedachten.

Silvia, bedankt voor je hulp!

 

Ik merk veranderingen in mij. Ik was laatst naar een nieuwjaarsfeest geweest en heb de hele avond gedanst en gezongen , was heerlijk. Ik ga nu jeux de Boules voel me opener en maak makkelijker contact

Of een schild weg is dat tussen mij en leven stond.

Voel me opener en vrijer en merk dat mensen mij mogen.Er kwamen 14 op mijn verjaardag. Die zelf graag naar me toe wilden en kreeg veel lieve berichten .

Dat mensen blij zijn met mij. Is zo n nieuwe ervaring voor mij of ik onder een stoffige stolp geleefd heb, dat die er af is. Of een nieuwe wereld zich voor mij opent. Ik heb zo gestruggled mijn hele leven om hier onderuit te komen.

Dat zo n ogenschijnlijk simpele methode mij zo helpt .

Hoi Silvia

Ik ben verbaast hoe simpel de behandeling is en hoe groot het resultaat. Tijdens een behandeling kwam naar boven dat invloeden van een familielid zodanig groot kunnen zijn. Dat de energie verstrikt is en mij helemaal leeg trekt.

Dat vreemde overtuigingen van mijn moeder en haar verbinding met mijn broer , die ze adoreert.

Ze wil niet dat ik vol uit leef en mij goed voel , dan heeft ze geen vat meer op mij en ze gunt dat liever mijn broer. Dat dit soort denken mij afremt en leeg trekt zodat ik niet vooruit kom. Tijdens een sessie kwam dit naar voren. Dat weten en die beperkende verbindingen energetisch verbreken gaf mij veel meer ruimte.

En kan nu beter bij mezelf blijven in contact met hun. 

De relatie is er op voorruit gegaan.

Ik voel me vrijer.

Dankje Silvia, wat met therapieën niet lukte na een keer al stuk beter!!!

Hallo Silvia

Ik ben je heel dankbaar , ik had mijn hele leven al een soort dagelijks gevecht met mezelf omdat iets in mij steeds dood wou. Niet leven wou . Dat was niet waar ,maar iets in mij wou dat. Dat maakte dat ik elke dag veel energie hier aan kwijt was. Aan het innerlijk gevecht. Vele therapeuten en artsen heb ik gevraagd mij te helpen. Het wonderlijke is na slechts een behandeling is het weg. Het is nu drie maanden geleden dat ik kwam en het is weg. Geen enkele dag heb ik er nog last van gehad.

Mijn huisarts, maatschappelijk werkster en psychologe zijn verbaast. 

Ze hebben zich jouw naam genoteerd.!!

Of iets zwaars weg is bij mij. Ik kom weer bij levensvreugde . Sta actiever in het leven. Iedereen ziet het. 

Ik ben je zo dankbaar

Alhoewel ik als “nuchtere Hollandse” niet wist wat ik van hypnotherapie moest verwachten, heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. In een rustige en fijne sfeer heb ik aangegeven wat mijn problemen waren; ik had dusdanig last van mijn gewicht en uiterlijk, dat ik mezelf in geen enkele spiegel kon zien. Het feit dat ik op ieder “dood” moment uit verveling of frustratie naar iets eetbaars (zoet of hartig, lekker of niet) greep, hielp hier niet bij.

Met als gevolg weinig zelfvertrouwen en een nog slechter humeur.. Nu ik een aantal sessies achter de rug heb, kan ik (nog steeds tot mijn grote verbazing) zeggen, dat ik zonder inspanning al wekenlang nog maar 3 maaltijden en 1 tussendoortje per dag eet. Ik heb geen hongergevoel gehad en ook niet de neiging of zin om iets lekkers/ongezonds te eten. Ik ben helemaal niet meer met het eten van extraatjes bezig en dat geeft zo’n rust in mijn hoofd!

Daarnaast is mijn zelfvertrouwen gegroeid, waardoor het ook geen drama meer is als ik mezelf in een spiegel zie Mijn doel qua streefgewicht is nog niet helemaal behaald, maar dat heeft geen prioriteit of haast en ik heb er alle vertrouwen in dat dit ook nog gaat gebeuren. Hypnotherapie heeft mij enorm verrast en is het is gewoonweg geweldig dat je een dergelijk goed gevoel kunt bereiken door “alleen maar” te ontspannen. Wat mij betreft een echte aanrader!

Ik heb een aantal maanden geleden hypnoslim therapie gehad, om 7 kg af te vallen. In een aantal weken ben ik op mij streefgewicht gekomen, zelfs nog iets daar onder,door deze hypnose therapie.
Al die tijd heb ik niet het idee gehad dat ik op dieet was. Maar op de een of andere manier had ik steeds behoefte aan veel water en gezonde dingen. Nog nooit heb ik zoveel rauwkost gegeten, eigenlijk als vanzelf. Nu, een paar maanden later ben ik nog steeds op mijn ideaal gewicht. En het kost me ook geen moeite om zo te blijven. Ik voel me heerlijk en mooi !!! Ik kan het dan ook iedereen aanraden!!!!

Na een reeks gebeurtenissen in mijn leven moest ik aan mezelf gaan werken. Na een jarenlange strijd, pijn, onderzoek, gesprekken, leren, vallen, opstaan en heel veel zelfonderzoek was ik een heel eind.
Ik voelde en merkte dat er nog issues waren die ik graag veranderd zou zien maar ik kon de oorzaak niet vinden. Totdat ik hoorde over hypnotherapie, dacht nog zo makkelijk kan het niet zijn.

Kan nu zeggen ZO MAKKELIJK KAN HET DUS ZIJN ! Binnen een uur werd me meer duidelijk als al die jaren van onderzoek. Niet alleen duidelijk, het was/is geen issue meer. Hypnotherapie veranderde mijn leven in zo’n korte tijd dat het enige waar ik even aan moest wennen, was mijn nieuwe ik. Hypnotherapie is het mooiste cadeau wat ik mezelf kon geven.

Voor een jaar terug werd ik doorgestuurd naar hypnotherapie. Helemaal niets
voor mij. Ik als echte Nederlandse man geloof toch niet in dat soort dingen.
Maar ik dacht het doet geen pijn en baat het niet dat schaad het niet.
Nu een jaar later vind ik het geweldig om onder hypnose te gaan en te merken
wat het met je doet.
Mijn ervaring met hypnotherapie is dat je veel sterker wordt als je met je
innerlijk werkt en dat de mens in staat is zich zelf te “genezen” voor wat
betreft heel veel dingen. Onrusten in mijn hoofd en onzekerheden zijn
langzaam aan het verdwijnen. Mijn gewicht neemt langzaam af en daar ben ik
uiteindelijk mee begonnen.

Toen ik van de hypnose-therapie hoorde dacht ik eerst van ja dat zal wel,hoe wil je kilo`s afvallen door hypnose?
Ik las de recensies op de site en was best wel onder de indruk. Ik heb toch besloten om het te doen, proberen kan altijd.
Ik kreeg eerst een intake gesprek en in dat intake gesprek kwam ook naar voren waarom dat ik veel ben gaan snoepen.Het was een fijn gesprek met silvia.
Silvia voelde ook al dingen aan wat mij dwars zat door het verleden en dat was heel prettig. Ik vond het heel spannend om onder hypnose te gaan,
Maar het stelt niks voor,het is heerlijk. Rust in je lijf, en gebeurtenissen kunnen wissen van vroeger. Silvia begon er over waarom dat ik ben gaan snoepen. Je ziet het gewoon voor je hoe het was en hoe het nu uitgewist wordt.
Ik heb na de eerste sessie helemaal niet meer aan snoepen of aan het verleden gedacht. Ik dacht alleen maar aan nu, ik wil afvallen en het gaat me lukken!. Het spannende moment was daar, een week gezond eten,3 maaltijden per dag, en gezonde tussendoortjes .En geen chips meer en snoepjes en zoete dranken. Ik was binnen 1 week tijd al 2 kilo afgevallen. Ik was zo trots en zo blij dat het mij lukte . Ik ben nu 4 weken verder en ben al 5 kilo afgevallen. Ik voel mij super en ben totaal niet meer bezig met snoepen of emoties weg eten. Ik vind het heerlijk onder hypnose, je concentreert je heel goed op silvia haar stem. Je bent niet eens helemaal weg,je krijgt gewoon alles mee.ik heb nu al 3 sessies gehad en voel me super. Het werkt echt! het is niet dat ik denk van ik mag niet snoepen nee ik hoef het niet meer het hoort niet meer bij mij.

Een maand geleden heb ik me aangemeld bij Hypnose Therapie Stramm Ik heb een heel indrukwekkend intake gesprek gehad waar ik me al heel fijn door voelde. Daarna de eerste sessie van het hypnose-dieet en het is verbazingwekkend, want het gaat heel gemakkelijk. Eten is niet meer zo’n item. Driemaal per dag normaal eten , maar snoepen of verkeerde tussendoortjes zijn er niet meer bij. Je denkt er niet eens meer aan. In deze maand ben ik zonder moeite bijna 5 kilo afgevallen en ik voel me er super bij. Ik zit letterlijk heerlijk in mijn vel en het afvallen gaat moeiteloos. Kortom, een echte aanrader , omdat Silvia een therapeute is die de behandeling met zeer veel respect en kundigheid geeft.

Ik was eerst nog wat huiverig, want je weet niet wat je te wachten staat. Maar na de eerste kennismaking was ik zeer tevreden en gerustgesteld. En zeer enthousiast om te beginnen. Ik wil graag een aantal kilo’s afvallen en Silvia gaat me hierbij helpen. Na vier weken zijn er al vijf kilo vanaf. En ik moet zeggen dat het me zeker niet tegenvalt. Dit is eigenlijk het hoofddoel waarom ik bij Silvia kwam, maar door haar heb ik ook dingen uit mijn verleden een plaats kunnen geven en is er een soort van rust over me heen gekomen. Nog 15 kilo te gaan en dan heb ik mijn doel bereikt!! Alvast ontzettend bedankt hiervoor Silvia!!!!

Ik kwam via internet bij Silvia terecht en dacht van baat het niet dan schaadt het niet. De eerste sessie van de drie was ik bang om mijn zelfbeheersing te verliezen, dit is echter niet zo en je blijft altijd de baas over jezelf, dus niet zoals je soms op tv-shows ziet.
Het stoorde mijzelf dat ik altijd maar in het verleden dacht en weinig zelfvertrouwen had. Hiermee maak je het jezelf natuurlijk niet makkelijk, maar het is ook makkelijker gezegt dan gedaan. Met behulp van Silvia is dit echter wel een stuk beter gegaan dan verwacht. Tijdens een sessie leert zij in je onderbewust zijn alles een plaats te geven en te laten rusten. Ik merkte na een sessie al snel resultaat waardoor ik relaxter en onbezorgder was over het heden en verleden. Ook is mijn zelfvertrouwen gegroeid, door mezelf niet meer al bij voorbaat te zeggen dat kan ik toch niet of dergelijke. Ook accepteer ik mezelf nu meer zoals ik ben en wie dat niet bevalt die kan de boom in ! Silvia, Bedankt!!

Een paar maanden geleden kwam ik via via terecht bij Silvia.Ik wist niet goed wat ik kon verwachten maar na de eerste kennismaking had ik er al een goed gevoel over. Mijn doel was afvallen. Ik was er al jaren mee bezig maar steeds na een tijdje verloor ik de motivatie en ging het weer mis. Ik ben in totaal 3 keer bij haar geweest en ik begon af te vallen. Niet heel snel maar wel op een gezonde manier. Ben nu 6 kilo kwijt. Ik eet veel minder en ben niet meer met eten bezig. Voorheen was ik s’morgens al aan het bedenken wat voor lekkers ik s’avonds kon gaan koken. Dat heb ik helemaal niet meer. Ook heb ik een beter gevoel over mezelf gekregen. Ik ben heel blij dat ik naar Silvia toe ben gegaan.

De neiging tot piekeren, twijfelen aan mezelf, snel “down” zijn, moeilijk kunnen relativeren waren zaken waar ik tegenaan liep. Dit maakte dat ik onlangs voor de 2e keer binnen 1.5jr thuis ben komen te zitten met “burn-out klachten”. Toen me dit voor de 2e keer gebeurde wilde ik er alles aan doen om dit in de toekomst te voorkomen. Ik ben uiteindelijk bij Silvia terecht gekomen, hypnosetherapie was toen nog helemaal onbekend voor mij. Ik kende hypnose alleen van de shows op TV, en dit is totaal niet te vergelijken met de sessies bij Silvia. Het is niet zo dat je helemaal “weg” bent en niks meekrijgt, je komt in een staat van totale ontspanning waarin je onderbewustzijn zich open stelt voor suggesties om zaken anders te benaderen. Ik heb nu 3 sessies gehad en ben mijn eigen oude “ik” weer aan het hervinden. Vrolijk, vol energie en veel minder de neiging tot piekeren en negatief zijn. Het is niet zo dat ik nu bewust dingen anders doe, het gaat allemaal vanzelf. Alsof er een knop is omgezet die zorgt dat er weer positieve gevoelens/gedachten door me heen gaan. Hypnose is een enorm sterk middel om allerlei problemen aan te pakken, mij helpt het geweldig! Silvia bedankt!!

Via via ben ik bij Silvia terecht gekomen, voor hypnose therapie, voor mijn zoon. Hij werd gepest op school, at slecht, kon niet goed slapen en kreeg bezoek van overleden opa en oma. Na een aantal hypnose sessies bij Silvia, ging het al snel wat beter. Hij kreeg meer zelfvertrouwen, en begreep ook dat hij wel een belangrijk persoon was. En dat hij trots kon zijn op zichzelf. Hij ging beter eten, en vind het weer gezellig aan tafel. Hij gaat weer graag naar school, en het inslapen gaat ook stukken beter Wij hebben onze spontane, entshousiaste, en leuke zoon weer terug. En dat na een aantal hypnose sessies.
Wij vinden de sessies zeer geslaagd, en het is zeker een aanrader, ook voor kinderen.
Namens de ouders en Mike, hardstikke bedankt.